Familien Andersen

Ejer af Abildbak: Flemming Kjær Andersen. Han står for hele Abildbak´s udendørs drift, og er ARBEJDSMANDEN på gården. Han styrer drivhuset sammen med hans datter, han står for harvning af fold, ridebane, og indkørsel. Han arbejder der ved siden af som leder på Aalborg Portland.
Ejer af Abildbak: Berit Løkken Hansen Andersen. Hun er hele Abildbak´s mor. Hun sørger oftest for at der mad på bordet, hun bager og er til daglig fuldtid Plejemor til Mads og Rasmus. Derudover hjælper hun til med driften af hestene.
Datter: Sofie Løkken Andersen. Hun er hestene på Abildbak´s store skræk, rytteren der svinger pisken, og samtidig står for det meste af stald arbejdet. Hun er også Ejer af Berta og Carla. Til daglig Arbejder Sofie som Social og Sundheds Assistent i Nørresundby. Sofie bor sammen med sin mand Steffen og deres døtre Alma på 6 år og Ida på 3 år.
Arbejdsmand: Mads Roland Jensen. Han er Plejebarn på gården, og nyder til hverdag "stillingen" som Flemming´s trofaste hjælper.
Dyrepasser og rytter: Alma Løkken Henriksen, er familiens yngste rytter og udover det dyrenes ven, Alma hjælper til dagligt til med pasning og fodring af dyrene og går derudover i skole i 0.klasse i Langholt. Alma er ejerne af abildbak Flemming og Berits ældste barnebarn.
Dyrepasser: Alle dyrenes yngling Ida Løkken Henriksen som er familiens yngste skud på stammen på 3 år. Ida passer og plejer dyrene hverdag og elsker dem højere end noget andet. Ida elsker at hjælpe med at fodre samt yde omsorg for dyrene. Ida går udover dagligdagen på gården i børnehave i Langholt. Ida er ejerne af abildbak Flemming og Berits yngste barnebarn.