Præsentation

Præsentation:

Flemming Kjær Andersen, 52 år

Jeg har interesseret mig for sport siden jeg var omkring 10 år.

Min onkel tog mig med til fodbold på Aalborg stadion og herfra voksede hobbyen til nærmest alt andet idræt. Jeg har været fodbold træner i mange år. Senere blev jeg af to omgange, ungdomsformand og i dag er jeg formand i en mellemstor fodboldklub, 10-12 kilometer sydøst for Aalborg.

Dengang jeg startede med at gå til fodbold var de store klubber bl.a. KB, Frem, B.1903, Hvidovre og Vejle. Jeg husker også tiden hvor Næstved, Holbæk, Køge og Slagelse hørte til de bedste klubber i landet. Jeg har været fast læser af tipsbladet siden 1977 - alle mine sparepenge blev brugt på den avis i teenager tiden. Jeg var så heldig at være en af de mange tusinde danskere der tog med til EM i England i 1996 for at forsvarer vores titel. Mine første tips historier ligger omkring 30 år tilbage i tiden. Dengang var det tipskuponen der skulle udfyldes inden onsdag kl. 1730. Det var 1X2 -helgarderinger og halvgarderinger - matmatiske og reducerede systemer der fyldte hovedet når kuponen skulle løses. Senere kom oddset. Det var en anden verden - man måtte slev bestemme hvilke kampe man ville spille. Jeg læser selv alle de forskellige odds forslag diverse aviser disker op med og nyder det. Her på siden vil vi give alle der måtte kigge forbi, vores besyv med, omkring ugens spille muligheder.

 

Steffen Henriksen, 26 år

 

Jeg har interesseret mig for sport siden jeg var 6 år gammel. 

Min første fodboldkamp så jeg på Aalborg stadion da AaB i efteråret 1995 tog imod OB på hjemmebane i en kamp hvor blandt andet Morten Bisgaard lige havde fået sin debut på A-Landsholdet, Lars Høgh Vogtede stadig buret og Horsens Nuværende Træner Johnny Mølby spillede i de rød/hvide farver. 

Det er efterhånden ved at være mange år siden, og jeg har oplevet meget siden da. Blandt mine største oplevelser ligger en VM slutrunde i Frankring i 1998 hvor vi var afsted med Tipsbladet i 3 uger og ligeledes en EM tur til Holland/Belgien i 2000. Det var også her jeg fik øjnene op for Tips, da jeg i bussen formåede at gætte resultatet rigtigt på Alle Danmark´s 3 Kampe, Desværre 3 gange 0-3, og med 3500 kr i gevinst fik jeg som 12 årig dengang en god debut som "Tipper".

Jeg har siden da gjort karriere som fodbold træner både på Elite ungdoms niveau I Blokhus FC og Aalborg KFUM samt trænet et lokalt serie 4 hold. Jeg er i dag U-15 Elite træner i Vendsyssel FF.

Der ved siden af ligger min passion for sporten også som ham der altid er i fokus med fløjten i munden da jeg har været fodbold dommer siden 2007, og her er indrangeret i S.2 og i den Regionale talent gruppe.

Udover Fodbold har jeg også stor interesse for Håndbold og Cykling, hvor jeg dog mest følger Håndbold slutrunderne samt Tour De France og Vuelta a Espania. 

Når jeg spiller penge på forskellige resultater i dag er jeg begyndt at spille meget system spil. Dvs. 2 ud af 3, 2 ud af 4 eller 2 ud af 5 rigtige. Deruodver kan jeg godt lide måljagt og Matchen.