Berta´s Kuld B

Spise tid

Der puttes i hvalpe kassen :)

Cody, som er Far til Berta´s Kuld B

Cody

D. 3/4-15 havde hvalpene besøg af deres far Cody

Berta fødte d.18.02.15 sit og kennelen´s 2.kuld hvalpe. Hun fødte 7 stk. 4 hunner og 3 hanner. Hvalpene har rigtigt flotte aftegn.

Faderen til Berta´s 2 kuld hedder Rocky Queen Elsa (kalde navn Cody). Cody ejes af Tina smedsgaard Jensen fra Esbjerg. Cody er fra Tjekkiet og er født i en Tjekkisk kennel hvor gennemsnits levealderen er 11,5 år, link til deres hjemmeside kan findes her:  http://www.sojkovy-queenelsa.cz/  

Vi er meget stolte over at kunne få så god en blod linie ind i vores kennel da det jo er vores mål at få det bedste ind fra udlandet der kan være med til at øge Berner sennen hundendes levealder i DK.

Cody er DRU medlem og har HD A AA 0 i røngten

Hvalpene vokser op på en gård 15 km nord for Aalborg hvor de er i hænder hverdag og vant til alm hverdags lyde samt i kontakt med børn, katte mm..

Prisen på en hvalp fra B Kuldet er 8500,- med i prisen er: Sundhedsbog med chip og vaccinationer, stambog (DRU), hvalpe pakke med fodder, legetøj mm.. Ved bestilling af hvalp ligges et depositum på 1500,- som ikke refunderes ved fortrydelse..

Ønsker i at blive skrevet op til en hvalp kan i kontakte os på tlf.61683835 eller skrive jer op her på siden..